Om meg

Hei jeg heter Linn

 

I 2020, rett før koronaen brøyt ut, traff jeg mannen i mitt liv, og det endret alt. Jeg gikk da fra å være en tekstkonsulent (SEO & blogg) og inbound marketing ekspert med egen bedrift Text Me, til å bli bonusmamma, kattemamma, få meg fast jobb med A4 liv, nytt hus (og ny bil !) og å selge firmaet. Ikke minst fant jeg sommeren 2021 ut at vi (jeg og mannen Christian) sammen venter mitt første og hans tredje barn: en liten jente. Dette til tross for at jeg i 2019 fikk livmorhalskreft og måtte gjennom 2 operasjoner for å bli kvitt jævelskapen. For en omveltning livet noen gang kan by på!

Jeg er født i desember 1983 – altså godt voksen, i desember 2023 40 år. Utdannet journalist, med storbyerfaring, men bor nå på Fevik i Grimstad og kommer opprinnelig fra Arendal. Her hadde jeg min oppvekst – som jeg ser på, tross alt, som svært god.

Bedriten min Text Me var lenge mitt absolutte hjertebarn – min andre bedrift og første AS som jeg startet og driftet i 2018 med tilholdssted i Agder-regionen. Nå har jeg (plutselig!) mange andre hjertebarn, men brenner fremdeles for gründerskap. Jeg jobber nå til daglig i en fast stilling som markedskoordinator i en salgsbedrift i Grimstad, Lagerseksjoner AS, og trives utrolig godt med å være fast ansatt her. Samtidig kan jeg ikke annet enn å by på meg selv i egne kanaler. Her får du altså både litt om min faglige kunnskap, men mest om livet og all den morsomme tankevirksomheten jeg bedriver i min hverdag. Du må gjerne legge igjen en kommentar hvis du kjenner deg igjen, eller har andre kommentarer til innleggene her inne.

LES OGSÅ: Livet bak: Gründer av Text Me

Navnet «lille verden» henger igjen fra en gammel personlig blogg jeg hadde i “blogger-universet”. Det passer likevel: Her er min lille verden, skildret gjennom mine øyne. Velkommen som leser!

Vi blogges ⌨️💫