Blogg Inbound marketing Online kurs

Innføring i inbound marketing

Velkommen til kurs i inbound marketing.

Mitt navn er Linn og jeg er gründer, salgssjef og tekstkonsulent i Text Me innholdsbyrå.

Mitt spesialfelt er inbound marketing og tekstproduksjon for bedrifter.

Les også: Livet bak: gründer av Text Me

…slik starter mitt online kurs om inbound marketing via Videocation. Januar måned (2021) har jeg satt av til å gjengi dette kurset jeg fikk laget og publisert i jauar 2020 her i bloggen.

Les også: Det vesentlige i mitt online kurs «En innføring i innadrettet markedsføring» hos Videocation

Ekspert på inbound marketing

Det er nemlig slik at etter flere år i mediebransjen, både som journalist og som prosjektleder i kommunikasjonsbyrå,  har jeg lært meg alt du trenger å vite om inbound marketing. I kurset kaller jeg det for “innadrettet markedsføring”.

Dette er kurset hvor du lærer å drive innadrettet markedsføring på et budsjett som passer din bedrift.

Hva trenger du?

Siden jeg i kurset snakker om alle teoriene for inbound marketing uavhengig av plattform, trenger du kun minimumskravet for å delta i kurset. Det er:

  1. Nettside/blogg (helst WordPress)
  2. Nyhetsbrev via MailChimp
  3. Et premiuminnhold (mer om det senere)

Har du en (WordPress) nettside og et nyhetsbrev via MailChimp? Da har du minimumskravet av det du trenger for å komme i gang med inbound marketing.

Vet du ikke hva inbound marketing er? Les da denne bloggposten: Hva er inbound marketing?

Mer detaljert kan du lese om ToFu, MoFu og BoFu i denne bloggposten fra Text Me-bloggen. 

I løpet av kurset lærer jeg deg både hva inbound marketing er, hvordan du kan bruke kunnskapen til å lære deg å velge rett inbound-marketing byrå, samt alt annet jeg kan på feltet. Slik kan du bli en ekspert på blogging for bedrifter. Dette er nyttig enten om du vil blogge selv, eller du vil hyre inn profesjonelle til denne jobben. Da må du nemlig vite hva som er grunnlaget for selgende tekster knyttet til automatiserte systemer. I kurset er jeg din hjelpende hånd, og innadrettede markedsføringsekspert.

Se videoen øverst i innlegget fra kursets bakgrunnsleksjon: Google-søk. Her lærer jeg deg hvorfor det er så viktig å vinne kampen om Google-søkene.

Følg med i neste leksjon: Den digitale kundereisen. Den slippes mandag 4. januar 2021.

Er det noe du lurer på rundt kurset? Skriv til meg her i kommentarfeltet. Samtidig kan du allerede nå vise din interesse for mitt kommende betalte webinar om tema. Klikk på annonsen under her for mer info: 👇

Vi høres!

[notdevice]
[/notdevice]

[device]
[/device]

You Might Also Like...

Ingen kommentarer

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.