Salg

Leilighet “en sjelden perle” til salgs i Arendal

Jeg selger leiligheten min i Arendal: 2 minutters gange til Pollen, perfekt for Arendalsuka og nabo til “Mesternes Mester”-huset. Ypperlige utleiemuligheter!

Leilighet til salgs i Arendal: 2 min. gange til Pollen og perfekt for Arendalsuka. Rett ved “Mesternes Mester”-huset. Boligen ligger i et område med sjarmerende sørlandsk trehusbebyggelse. Fra Langbrygga – hovedgata i Pollen i Arendal, går det en brosteinsgate opp på toppen bak byen (Nesbakken). Her ligger leiligheten.

Bla deg gjennom bildene i toppen av artikkelen for å se hele leiligheten. Du kan også se bilder via min Instagram-profil:

Ny fase i livet 

Grunnen til at jeg skal selge henger sammen med at jeg nå har kommet til en ny fase i livet. Nå venter hus, hjem, fast jobb og familieliv!

Tenk at jeg skulle komme dit, det hadde jeg faktisk aldri trodd! En som har funnet glede i meg selv med eget firma og arbeidsnarkoman- og reiseglad livstil i flere år nå, skal nå inn i A4-livets trygge rammer.

For å få meg hus og kids og A4-liv, må jeg altså selge leiligheten min. Det betyr en sjelden mulighet for deg!

Selger sykt koselig leilighet i Arendal

Jeg skulle gjerne ha beholdt denne perlen av en leilighet. I et alternativt liv: som singel, pc-elskende, forsker med en eneste drøm om å skrive, både av kaliberet “innlegg i lokalavisene” samt humoristiske bestselgende barnebøker, er den faktisk helt perfekt. Men nå, med familielivets prøvelser i fokus, med katter som skader poten og sprer både fuglelopper og alskens annen glede rundt seg (!) – for ikke å snakke om annenhver ukes fotballtrening og middags-laging… ja da er den slags aktiviteter langt nede på prioriteringslisten!

Tenk å sitte her – over byens liv og leven, og bare skrive. Det har du faktisk mulighet til nå. Det har jeg selv gjort.

Nå til dags, i en stakket ledig stund, kan skrivetrangen melde seg igjen (derav denne bloggen), men det går ikke lang tid før noe helt annet tar over oppmerksomheten min.

Frem til ganske nylig var jeg ikke klar over at dette med middag faktisk tar en svært stor del av ettermiddagen: både å konsumere den samt å lage den (dette har jeg tidligere både laget og konsumert ved siden av PC’en!). Ja, innimellom støvsuging, leksehjelp og skifting av sengetøy (og litt jobbing), ja så ser jeg ikke en gang lenger vitsen i å forsøke å late som at jeg virkelig vil skrive.

Det er slik, at ting som bare står og støver ned – uansett hvor vakre og drømmende de enn er (her: leiligheten), gir deg liten nytte hvis de ikke brukes. Da kan de heller bli nyttige for noen andre (og jeg kan bruke pengene på noe annet som faktisk nytter).

Tilbakeblikk og soverom nr 2 – ypperlig som kontor eller gjesterom: 

Uten megler

Jeg skal selge uten bruk av megler. Derfor finner du all informasjon via dette blogginnlegget. Faktisk har jeg ikke en gang laget Finn-annonse!

Ta kontakt for mer info.

Det kan hende at jeg i løpet av mai måned bruker Propr sine tjenster for å selge bolig uten megler. Men foreløpig er dette innlegget eneste salgskanal. Du kan sende bud til meg på mail med tidsfrist for budet. Skritlige bud er avtalerettslig bindende.

Sørlandsferie 

Har du lyst på en leilighet du kan bruke når du er på ferie på Sørlandet? Denne er perfekt! Det er bare 2 min gange til Pollen, som er havnebassenget i Arendal. Du ser rett bort på kirketårnet, og kan bruke kirkeklokka som ditt eget personlige veggur når du sitter hjemme ved spisebordet. I tillegg har du en liten uteplass i tilknytting til leiligheten (den terrassen har jeg faktisk spikret selv med mine egne to hender).

Veldig sjarmerende uteplass

I det videre finner du mer praktisk info. Ta kontakt med meg direkte ved spørsmål eller hvis du ønsker en visning. Takstrapport og annen dokumentasjon sender jeg deg gjerne på mail.

Prisantydning: 2.500.000,- 

Verditakst: 2.100.000,-

Jeg legger meg på en pris på 2.500.000 NOK da jeg føler at det har skjedd utrolig mye i Arendal nå etter at både batterifabrikken Morrows Battery Innovation Center, det nye fengselet og ikke minst: Mesternes Mester ble spilt inn i Arendal. Alt dette er svært god reklame for byen vår og områdene rundt. I tillegg er Arendalsuka en fast årlig begivenhet som trekker folk fra hele landet. Jeg selger ikke for verditaks – og mener meglere som har gitt denne taksten bare har tatt høyde for “gamle” priser fra boligsalg i området rundt. De har ikke tatt høyde for de nye tingene som har skjedd og som påvirker prisveksten for området.

Fellesutgifter: 1000,- per mnd. (Du blir en del av et sameie på 3).

Eieform: Selveier

Størrelse: P-rom/Bra 70/79 kvm

Adresse: Nesbakken 5b, 4841 Arendal

Fasiliteter:

 • Sentralt
 • Parkett (lys)
 • Fiber-bredbånd fra Telenor
 • Hage
 • 2 + 1 soverom (2 inne i selve leiligheten, 1 ute i en fellesgang)

Plantegning

Romtyper:

 • Soverom: 2 (egentlig 3)
 • Kjøkken: 1
 • Bad: 1
 • Stue: 1
 • Walk-in-closet: 1
 • Bod: 2

Beliggenhet:

Leilighetens beliggenhet: du går inn via det røde bygget, på toppen. Den grå døra som sees er inngang til bod. Det røde bygget fungerer som en mellomgang som deles med naboen. Leiligheten ligger i andre etasje – vinduene som sees her i det hvite bygget (ikke på bakkeplan) er inn til leiligheten.

Boligen ligger i et område med sjarmerende sørlandsk trehusbebyggelse. Fra Langbrygga – hovedgata i Pollen i Arendal, går det en brosteinsgate opp på toppen bak byen (Nesbakken). Går du denne veien til toppen kommer du til leilighetens inngangsparti, samt også til Granehallen/Skytebanen, som er populær fotballbane og idrettshall med mange aktiviteter for både store og små. Helt på toppen her ligger også tidl. Barbu vgs, nå Arendal vgs. Her er det lett adgang til fots til togstasjonen i Arendal, samt at du kommer deg lett videre til fots til Barbu herfra.

Jeg har f.eks. tatt toget masse mellom Arendal og Oslo da jeg jobbet en del på frilansprosjekt inne i Oslo. Dette har sluttet nå grunnet korona (og andre prioriteringer!), men i tiden før det, var det kjemepraktisk for meg å bare ta med meg trillekofferten ut døra, og gå til togstasjonen rett fra leiligheten. Du har altså ikke behov for bil her i det hele tatt.

Parkering:

Det er mulig å stå på venteliste for å få tildelte parkeringsplasser for boligen i dette området. Da har du svært billig årsleie på parkering. Det er også mulig å leie parkeringsplass ved Skytebanen. Tilhørende selve leiligheten følger det ikke med angitt parkeringsplass. Det er greit å informere om dette, da dette kan være et viktig kriterie for noen.

Plantegning: 

Er det ellers noe du lurer på?

Ta kontakt med meg, du finner kontaktinfo til meg her.

 

 

Ingen kommentarer

  Leave a Reply

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.