video

Linn I Blogg om sosiale medier og ledelse

Velkommen til min verden, som dreier seg om å lære bort råd om sosiale medier og om ledelse. Ledelse av eget liv i den digitale medieverdenen vi lever i.

Sosiale medier

Til vanlig er jeg en skaper av et svært innovativt og nyskapende inbound-byrå: Text me. Vi driver med markedsføring for bedrifter på sosiale medier som Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter. I tillegg drifter vi din egen bedriftsblogg via din vanlige nettside/hjemmeside.

Ledelse

I Text Me er jeg leder. Jeg leder alle prosesser fra salgsprosessen til selve tekstproduksjonen vi utøver for våre kunder til administrative oppgaver og jus rettet mot den daglige driften av selskapet.

I selskapet mitt har jeg sett hvor viktig det er for deg som leder å være synlig på sosiale medier. Jeg sitter på enormt mye kunnskap om dette feltet. Hvis du ikke er synlig, så eksisterer du heller ikke. Hverken du eller selskapet du representerer.

Men hvordan «eksistere» på best mulig måte der ute på sosiale medier?

La oss utveksle noen felles erfaringer på det å være på sosiale medier her inne.

Se videoen over for den første introduksjonen til feltet.

Det er ikke alltid et riktig svar.

 

Hva er det du ønsker å vinne og hvorfor er det viktig for deg?

Kommenter her i innlegget. Du kan også bare si “hei” til meg her. Jeg blir glad hvis du ønsker meg velkommen tilbake til bloggverdenen!

Beste hilsen fra

You Might Also Like...

Ingen kommentarer

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.