Blogg

Linns lille (nye) verden

Jeg er i gang med å flytte min gamle blogspot-blogg over til WordPress.org systemet her i denne nye bloggen du nå leser.

Her kommer er et nostalgisk tilbakeblikk på den lille verdenen jeg har formidlet og levd i via linnslilleverden.blogspot.com siden 2006:

Godt nytt (ti) år!

Bloggposter jeg husker:
(Trykk på bildene for å komme til bloggposten)


 


 
  


  


P.S: Jeg hadde en fast og trofast leser, Simon 🙂 som kommenterte fra tid til annen. Det likte jeg svært godt. Vi ble kjent via studiene ved UiA. (Satt på bakerste rad og spiste pez-drops Hehe.)


Litt kontroversiell har jeg da også klart å få vært. Det hører med.

Se bare her: Den neste posten er en slik kontroversiell post, som jeg også må legge til at jeg har fått mye skryt fra både fjern og nær i ettertid – nærmest frem til i dag, da den fremdeles er like aktuell. Folk sa dette stort sett til meg personlig, ikke offentlig.


 


Hadde også en hel serie fra da jeg var i Russland og Aserbaijdsjan:


 


Jeg hadde en «greie» der med at jeg gikk rundt og latet som jeg var i andre land enn Russland ut i fra omgivelsene. F.eks. Rio i Brasil var en by/land fordi jeg gikk tilfeldig inn i en bakgård der det var en stor Jesus-statue (og tok bilde av meg med den). Her er fra siste dagen, da ble det Disneyland 🙂 


Humorinnlegg:Vel det var i hvert fall noen innlegg fra den tiden. Mange flere har det også vært. Ikke minst har det vært refleksjoner om diverse. Ikke private innerste dype tanker, men mer filosofiske tanker om livet og de prosessene én står i (som f.eks. å skrive ferdig masteroppgaven min). Vi er ikke alltid så flinke – og vi strever – alle gjør det. Dette har jeg skrevet om, og undret meg over.

Blogging er mitt fristed. Jeg skal ikke være for “flink” her, selv om den nå får en mer profesjonell form. Den skal fremdeles være undrende, i mitt lille Linns univers. Litt som Sofies Verden fra Jostein Gaarder – hvis dere kjenner den boka, bare “Linns lille verden” isteden. Ja jeg er liten i høyde, men jeg tror jeg er en ganske stor inspirator.

Så får vi se hva dette universet vil romme. Jeg har jo ikke glemt min lederrolle i Text Me 🙂

Velkommen inn kjære leser, på ny!

 

P.S: Per i dag, i en alder av 36 år, driver jeg et WordPress-inbound/innholdsbyrå, Text Me. Derfor har jeg flyttet min egen personlige blogg over i WordPress.org sitt fantastiske univers.

Er du som meg? En som begynte med blogspot i “tidenes blogg morgen”. Min ble opprettet i 2006 da jeg var 22 år. Og du har kanskje blitt der, i det universet – og enda ikke funnet veien inn til en ny og mer moderne plattform. Da kan vi hjelpe. Du ser et resultat av hvordan den nye bloggen din kan bli med vår hjelp her inne. Vi bruker Laurel Theme – og oppsett av en slik blogg for deg  inkl alt tar Text Me 12.500,- NOK (inkl mva) for.

I tillegg kommer kjøp av url + web hosting, den må du selv kjøpe via – ja vi anbefaler Domeneshop, men vi hjelper deg med det også. Etter det så eier du siden din helt selv, og kan logge deg inn selv og blogge i vei.  Inkludert i prisen får du også opplæring i WordPress-portalen (f.eks. hvordan du legger inn innlegg etc).

Et eksempel: Presten Ravn

www.ravnkarsrud.no

Hvis du vil se en annen blogger som har benyttet seg av dette tilbudet, så ta en titt på Presten Ravn sin side. Han er altså en så flink skribent – hvis du ser bort i fra det kristne budskapet (med mindre du er kristen). Det er mye filosofi og utviklende tanker bak innleggene hans, og jeg gleder meg virkelig til å følge han videre fremover på bloggveien. Han startet på denne høsten 2019 (med min/vår hjelp).

Det er bare å komme i gang! Her er vi en nøkkel.

You Might Also Like...

Ingen kommentarer

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.