Trening

Livsråd 1 av 8: For å bli glad, tren!

Året 2023 har jeg satt av til, dog ikke medberegnet en 1-åring som løper rundt beina mine (og helst vil opp og trykke på disse tastene as we speak – takk til Mommo for kjærkommen avlastning!); trening.

Dette er livsråd 1 av 8 i denne artikkelen 8 Powerful Life Lessons I Wish I Knew Earlier tidligere delt på bloggen her.

Innledning om å “bare være til”. 

Å bare gå rundt “å være til” (som mor) er definitivt ikke nok for meg. Lenge har jeg vært ganske rådvill med tanke på hvordan livet har endret seg for meg. Men la meg ha sagt det: det ER nok å bare være mor. Mer enn nok. Og jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg tilslutt ble det, dog sent i livet i en alder av 39 år. Det er ikke derfor jeg har vært rådvill.

Trening er avkobling

Det å dra å trene åpner opp for kjerkommen egentid.

Jeg begynte med trening allerede i januar i 2023, etter å ha gått brakk i noen år (først korona og så graviditet). Selv begynte jeg å trene fordi jeg nå måtte fikse en dårlig rygg og et håndledd som praktisk talt knakk etter litt krabbe-lek på gulvet i jula. Det var kollegaene mine som satt som mål at jeg skulle delta på Hove Tri 2023, så da ble det slik. Følg meg på Instagram for mer om dette: @Linntext (jeg har privat bruker).

Hove Tri 10. juni 2023 var gøy å ha gjennomført! Etter dette hadde vel de fleste tenkt: Ok nå er det nok, nå trener jeg ikke mer denne sommeren!

Nye PT’timer

Jeg derimot booket nye PT-timer med den samme PT’en som fulgte meg fra januar til mai. Hver mandag i juni og nå i ferien i juli har jeg trent med PT. Jeg er så sliten før de timene! Før ja. Da er jeg sånn “dette her orker jeg bare ikke!”. Men så drar jeg likevel. I bilen på vei dit tenker jeg, “Hvorfor gidder jeg dette?”.

Deretter: Det er såååå tungt på trening. I dag var virkelig en slik dag. For i dag er mandag, og vi begynte med beinpress. Kjempetungt. Så tungt at jeg fikk lyst til å grine. Heldigvis har jeg en PT som er helt amazing!!

Etter trening er det alltid som å få “en ny giv”. Jeg får LYST til å spise – og ikke minst: å lage maten. Til forskjell fra at dette, begge deler, bare “er et must”.

Tiden er knapp 

Jeg har knapt med tid her nå, så får ikke tid til å skrive noe mer. Inni hodet mitt har jeg satt meg som mål: å vie hvert år fra nå av til hver og en av rådene i artikkelen referert til over “8 Powerful Life Lessons…”

Året 2023 har jeg satt av til Trening.

2023 = Trening.

  • 1) To improve your mood: exercise

2024: Meditasjon

  • 2) To think clearly: meditate

Treningen skal bli en god hjelp i en ellers hektisk hverdag. For det er jo ikke nok å trene intensivt til et løp i ett halvt år. Du må jo faktisk FORTSETTE… Det har jeg tenkt til. Det gjør meg glad å tenke på det.

Hva gjør deg glad?

Bildet: Kjøpte meg en ny topp etter treningen i dag! På salg. Gøy å få frem de trente armene mine!

You Might Also Like...

Ingen kommentarer

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.