Confessions Filosofi

Når det ikke lenger handler om deg/dine behov

Jeg har alltid hatt egne behov. Egne drømmer og ønsker for meg selv og mitt liv.

Bare meg selv.

Bare mitt liv.

Men så forandrer livet seg. Du blir bedt om, kanskje av en høyere makt, om å gå en annen og annerledes vei. Noe helt annet enn det du hadde sett for deg. Fordi noen andre trenger at du er der for DEM. Og du, midt oppi det hele, trenger de du og.

Endring

Da starter en endringsprosess.

Aksepterer du den med en gang og ser deg aldri mer tilbake? Ja kanskje hvis du er en annen person enn meg. Men jeg har motarbeidet og hatt indre kamper mot å gå den nye veien. «Vær glad» synger både din egen indre stemme og englene, men akkurat i et gitt øyeblikk klarer du det ikke. Men selv om du bruker aldri så lang tid på å AKSEPTERE, så kan du bare gi opp nå, like godt først som sist. For du SKAL gå den veien – den er lagt ut for deg, og dit skal du. Det er også det beste for deg.

Livet

Livet, slik vi så det for oss – vel, for noen blir det akkurat slik, men for andre – også for Jomfru Maria – så blir livet plutselig annerledes. Da kan vi velge å sørge resten av livet for at livet tok en annen retning, eller vi kan føle den velsignelsen vi har blitt gitt. Vi skulle gjøre akkurat det, fordi det er det beste for både oss selv og for andre ❤️

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 🇳🇴 Linn Kjøllmoen (@linntext)

 

 

 

You Might Also Like...