Kristendom Me

Nei, nei, nei…!

Stor sorg og smerte!

Hvis jeg lar tanken på det hele gå helt inn over meg, så…nei! Nei, nei, nei…!

Det skyller over meg med stor kraft.

Grunn: Sokneprest i Trefoldighetskirken, Eckhard Graune er ikke blant oss lenger. Jeg kan bare ikke fatte og begripe det. Helt frisk, jeg så han for bare 2 uker siden på korøving og så bare «bang!»: død.

Nei

Tårene presser seg på…

Grunn til å gå i kirka

Han er den eneste grunnen til at jeg har villet gå i kirka i Arendal. Hans prekner var grunn nok alene. Jeg har aldri møtt noen med så dype og fine tekster og perspektiv på livet som han. Disse formidlet han gjennom preknene i hver Gudstjeneste han holdt.

Det er vondt å tenke på at jeg aldri skal få høre disse fra han igjen. Helt utrolig smertelig vondt.. 💔

Kjære Eckhard – hils Gud fra meg da – men si også at det der, det var veldig egoistisk av deg!!!

 

You Might Also Like...