Mote

Se min kjole

Korona har ført til at jeg har kikket mer på online nettbutikker for klær. Jeg shopper egentlig ikke så veldig mye, men bruker heller det jeg har på en ny måte. Likevel: Jeg ville sjekke ut både Shop Arendal og Oak Clothing i Arendal sin nye nettbutikk. I den forbindelse kom jeg over en helt nydelig kjole fra mosscopenhagen.com

Vips så var den havnet i handlekurven, på et blunk betalt, og få dager senere ble den levert av en hyggelig mann fra Bring på døra mi! Da måtte jeg bare ta den på og lage en moteserie med kjolen! 😃👗Her er resultatet: 

Dette bildet har Isabel på 9 år tatt. Hun er datteren til kjæresten min, og er så utrolig flink fotograf! 🤩

Slik så det ut da vi tok bilder av meg med kjolen i kirkehagen på Fevik. Vi kastet opp litt bark for litt liv, det var gøy for både store og små 😝😻

Dette la jeg ut på min Instagram: 

 

Les også: Blogginnlegg: linnslilleverden: Jobbintervju i koronaen tid (hjemmefra via Zoom) – Motereportasje

Neste dag: Bysleng i Arendal 

Neste dag tok jeg og kjæresten oss en tur til byen i Arendal. Det var første gang på over 3 uker at jeg har vært i byen. Det var deilig å se litt på livet igjen. Sol og fint vårvær var det også, slik vi er så heldige å ha her på Sørlandet om dagen. 

Vi var innom et par butikker og hadde en koselig dag. Jeg fikk han til å ta noen bilder av meg… 

Gøy å øve seg på posing 🙂

Det er fint både å ha tights under kjolen og å ha strømpebukse i hudfarget variant, slik som her. Skoa fra Adidas kjøpe jeg i Australia i jula i fjor.

Jeg liker så godt cord fløyel-stoffet kjolen er laget i.

Men jeg måtte jo ha på en jakke, ikke den meste vårlige, men jeg hadde ikke noe annet akkurat for hånden den dagen 🙂 

 

 

Det ble litt shopping, og litt «posing» på posebæreren og – litt herremote 🙂 

Forresten passer kjolen også helt ypperlig som kosedress! Elsk! 

Kosedress-kjole for TV titting i sofaen

Ønsker deg en super dag 🙂

You Might Also Like...

Ingen kommentarer

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.