Blogg Ledelse

Slik blir du sjef (uten å være sjef)

Image by Ajay kumar Singh from Pixabay

Jeg lover deg: en dag skal jeg sitte på tronen et sted, dvs. være sjef. Ikke spør meg hvorfor, det skal bare skje.

Visions of the future

Fremtidsbildet er klart: en (K)vinnekraft så stor at den til slutt ikke kan ignoreres. Hva jeg skal utrette og gjøre legger jeg i helt andres hender enn mine egne.

Min fremtidsvisjon av meg selv. Image by yabadene belkacem from Pixabay

Stien må tråkkes opp først

Men slik ser det ut nå:

Jeg er så sliten og så «drained» at jeg bare har lyst til å gi opp… Tørke inn og bli stille og steinhard som hun gamle dama her… Image by kerttu from Pixabay

 

Jeg er ikke queen nå – og må vandre langs mang en ukjent sti – som jeg ikke aner hvor fører meg. Før jeg når frem til dit jeg skal, lurer mange farer og utfordringer… Det er både skummelt og spennende på samme tid. Image by Larisa Koshkina from Pixabay

Det er en lang vei å gå. Og jeg vet det.

Jeg er ikke blitt steinhard ennå! Slik føler jeg meg nå. Image by Enrique Meseguer from Pixabay

 

Her er jeg nå. Bildet er tatt for 2 år siden. Svup – så var det gått to år! Ser ikke helt slik ut nå. Mistet gnisten i øynene og råskapen…

 

Meg i det jeg i mange år trodde var mitt rette element: å skrive skrive skrive. Det er ikke det at jeg IKKE liker det…. men jeg liker bedre å snakke, forhandle og å være foredragsholder. BTW synes Jessica i «Suits» er helt rå!

 

For tiden er jeg lærer hos Videocation i online kurset “En innføring i innadrettet markedsføring”. Det kurset ruller og går av seg selv (jeg har skrevet innholdet, de har filmet/produsert).  Jeg hjelper med å promotere kurset.

 

Meld deg på her!

Det var en som sa til meg i dag at «det er så mye jobb å ta tak i her, at jeg blir helt nervøs av oppgaven. Jeg vet ikke om jeg klarer det». Akkurat slik føler jeg det også (men jo da, jeg vet jeg klarer det!), men jeg kan love deg at nervøs – ja det blir jeg og! Ikke minst sykt sliten.

Denne tegningen tegnet jeg for flere år siden. Den heter “Gullet”. Det er når du slutter å lete og søke at du finner gullet, ikke mens du vandrer febrilsk rundt for å lete etter det. Sett deg ned og tenk på den du. (Jeg sier det mest til meg selv for å være ærlig).

 

Minner her om de 17 ufravikelige sannheter om suksess:

17 ufravikelige sannheter om suksess

Disse punktene er hentet fra tidligere PMT-deltaker og nå coach Ove Bell sin blogg og gjengitt med tillatelse: https://ovebell.no/17-ufravikelige-sannheter-om-suksess/

 1. Du vil miste venner
 2. Du vil føle deg overveldet
 3. Du er overbevist om at du vil bli gal
 4. Du vil føle smerte
 5. Du vil oppleve søvnløshet
 6. Du vil forsøke å overtale deg selv til å gi opp hundrevis av ganger
 7. Du vil føle at det er du alene mot verden
 8. Du vil tape penger
 9. Du vil gråte før du når målet
 10. Du vil få lyst til å gi opp
 11. Du vil få noen veldig merkelige vaner
 12. De aller fleste vil påstå at du er gal
 13. Du vil få pes og dritt fra andre uten grunn
 14. Du vil nå målet bare du holder ut
 15. Folk vil prøve å stjele, ære, resultater og suksess
 16. DET VIL VÆRE VERDT DET
 17. Så vil folk at du skal lære dem alt du kan gratis og de vil ønske å være deg

Les mer her: Mitt PMT-prosjekt: Slik coacher du en gründer

 

Vi sees der fremme  😉

 

You Might Also Like...

1 Kommentar

 • Svar
  linn
  13. mai 2020 at 09:51

  Hei Vigdis – takk for kommentar. Det gir perspektiv. Alle krigere blir slitne av kampen. Kanskje det ikke trenger å være en kamp? Jeg skal ta en ekstra titt og kikke etter gnisten. Takk <3

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.