Me Morsrollen

Takk kjære Hennie

Takk kjære Hennie for at du:

  • får meg opp grytidlig om morran så jeg får se soloppgangen og de nydelige fjellene og naturen i Norge. For en gave!

Det var det jeg ville takke for i dag, selv om det er veldig mange flere ting du gir meg som jeg er takknemlig for.

Jeg er på påskefjellet, i Foldalen. Et nydelig sted.
Jeg sliter litt med å få ordentlig dyp søvn for tiden. Jeg våkner midt på natta og ligger da våken og «venter» på at Hennie skal våkne.

Ut i vinterland

For at mannen min skal få seg litt søvn så stod jeg opp i 4-tida med Hennie i dag, men vi lå på sofaen og sov litt videre der. Men i 6-tida var hun klar for dagen!

Det er litt som å være med på «Kompani Lauritzen» å få barn. Du må yte det lille ekstra. Du presses litt. Hvordan takler du det?

Rett før kl 07 var hun så vill og «sprelle» at jeg tenkte, hun trenger ro. Så jeg tok på henne nye klær og la henne i vogna i dyneposen og hun protesterte ikke, bare kikket suttende opp på meg. Så gikk vi ut i vinterland.

Vi gikk frem og tilbake igjen over en fin bro, og lyset var bare helt magisk. Så sovnet hun, og hun sover enda. Derfor kan jeg skrive dette blogginnlegget. Mens jeg gikk der med vogna ble jeg plutselig fylt med en veldig takknemlighet over å få oppleve det jeg der og da fikk oppleve.

Tusen takk Hennie ❤️

Frokost: 😊

Jeg gleder meg til i dag, det blir helt herlig å gå på ski i sola i vakre naturopplevelser i dag ☀️❣️

You Might Also Like...

Ingen kommentarer

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.