Morsrollen Trening

Trening med en 2-åring i hus

Hvordan i alle dager skal man rekke å få spist, vaska seg og ikkel minst: trene! Innimellom oppkast og febersyke!

Mitt foreløpige svar er todelt:

1) – Vaske seg kan man gjøre på Gym’en si!
Har du med en liten niste, så kan du faktisk spise der også.

2) – Ta deg en natt på hotell, og sørg for at hotellet har treningsrom (helst at jobben spanderer!)

Denne økta, torsdag 29.02 fikk jeg «bare» syklet i 20 min + push ups, men det trengtes etter tirsdagens styrkeøkt. Det er ikke alltid man trenger å gjøre så mye hver gang – for jeg fikk jo faktisk gjort det jeg egentlig skulle: dusje! 😂

Jo-jo trening fram mot Hove Tri 2024

Men jeg innrømmer: det har blitt jo-jo treningens tidsalder for tiden. I 1-2 mnd er jeg kjempeflink: så rammer plutselig sykdom hardt, både meg og henniepennie, kombinert med mye jobbing: og da rakner planen fort!

Les også: Trening med PT og ny hobby

Les også: Livsråd 1 av 8: For å bli glad, tren!

Hove Tri 2024

Frem mot Hove Tri 2024 ble oppladningen ikke optimal, jeg hanglet i hele april og mai. Jeg begynte å mobilisere uka før, løp da 5 km på mølla mandagen før lørdagens renn – og var da så støl i leggmuskulaturen at jeg til og med på selve dagen kjente: her er det betennelse fremdeles! Det «stakk til» når jeg la vekt på det ene beinet. Det hjalp med oppvarming, så jeg gjennomførte løpet som planlagt: og det med 5 min bedre tid enn 2023!

Hove Tri 2024 – Hennie min datter på 2 år var med pappa og heia!

  • Tid Hove Tri 2024: 1 t 47 min 17 sek

  • Tid Hove Tri 2023: 1 t 52 min 36 sek

Neste år er jeg helt nødt til å ha en bedre oppladning i forkant. Men nå er jeg klar: ny sykkel (kjøpt brukt på Finn.no) og jeg har våtdrakt (fått av mannen). Jeg mangler bare noen gode løpesko – men det skal vi fikse til neste år! ✌🏻🏊🏻‍♀️🚴‍♀️🏃🏼‍♀️ (i år skal jeg også melde meg på og forplikte meg mye før: allerede før jul! 👍)

Får du trent i din hektiske hverdag? Legg igjen en kommentar her i bloggen og fortell meg: hvordan får du skviset den inn?

 

 

You Might Also Like...

Ingen kommentarer

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.