Confessions Me

Trening med PT og ny hobby

Jeg må bare si at jeg føler 2023 kommer til å bli et sykt bra år for meg! Nå er jeg i gang med å få inn en treningsrutine som kan funke på lang sikt, og jeg har funnet en hobby: sang!

Trening med PT

Det var her det startet. Nå skal jeg altså trene fast hver onsdag fra kl 06:00 til 07:00. Støl nå ja, etter 1 gang, men I love it! 👍

Blitt med i kor

Så var jeg nettopp og prøvesang for Trefoldighet Kantori, et kor i Arendal, tilknyttet Trefoldighetskirken i Arendal. Jeg bestod testen og skal nå på første øving kl 18:45. Derfor måtte jeg sette meg å ta en kaffe i 40 min til ordinær øving starter. Jeg gleder meg.

Bli glad og få god energi

Jeg tror det er det som gir det lille ekstra lykke-giret: å komme seg litt ut og treffe andre utenfor husets fire vegger. Det er klart: der er jo kjernen og kjærligheten, men hvis man aldri går litt utenfor kan det fort bli både kjedelig og altoppslukende.

I tillegg styrker jeg kroppen og ruster opp for alderdommen. For i år fyller jeg jo 40 år – og etter en fødsel og barseltid på 10 mnd, Gud som kroppen verker! Her måtte det gjøres noe.

Gleder kom til meg i 2023!

Og håper mine tiltak kan inspirerer deg også!

You Might Also Like...